Se dau următoarele elemente pentru a afla viitorul:)

  • copiii cu chef de joacă și inventivi
  • părinți care fac cumpărături
  • o companie interesată de un viitor sustenabil și cât mai verde
  • elemente de arhitectură (chestii serioase) cu ajutorul cărora copii să-și construiască orașul
  • un oraș gol (o placă pe care își pot exersa inventivitatea)

Pentru orice este părinte știe deja că există nenumărate momente în care un copil vine cu soluții la care un părinte nu  se gândește. Soluțiile nu doar că sunt surpinzătoare, sunt simple, ușor de aplicat și de multe ori ahead of its time. Ultima parte se întâmplă de cele mai multe ori pentru că cei mici nu au limite, nu își impun limite în gândire.

Plecând de la acest aspect #kaufland a pornit campania #bunorama care are țintă ORAȘUL TĂU. E orașul tău imaginat sau regândit de copilul tău.

Ideea este simplă ș pleacă de la premisa, adevărată, că celor mici le place să construiască lucruri și fix asta se întâmplă și în acest caz.

Citește și →  ce înseamnă să fii tată - Tați în AER

Descoperă cele peste 180 de elemente și construiește alături de cei mici un oraș deplin. De la case cu grădini la zgârie nori, de la teatru la restaurantul Pop Up, unde găsești preparate delicioase și până la magazinul Kaufland, care te așteaptă cu produse proaspete, ai nevoie de toate în noul tău oraș Bunorama. Biciclete, scutere, mașini electrice și chiar și un avion, toate îți vor fi folositoare.

Clienții (părinții/bunicii/unchi) primesc un pachet Bunorama, care conține piese din orașul unde viața este bună săptămână de săptămână, în care oamenii reciclează, se bucură de natură și sunt conștienți de impactul pe care îl au acțiunile lor asupra mediului înconjurător. 

Odată adunate toate elemente, acestea pot fi așezate în cutia de colecție. De mare ajutor sunt și hărțile Bunorama Est și Bunorama Vest, care le sunt utile celor mici și mari să demareze construirea orașului. Fiecare harta vine însoțită de câte un joc, care îi va ajuta pe copii să învețe mai multe despre mâncatul echilibrat și despre reciclare.

Citește și →  de când ești părinte, de câte ori ți-a venit ...

Dacă arunci un ochi pe lista de la început singurul lucru pe care ar tebui să îl mai adaug este o cameră cu o podea generoasă, nu de alta dar orașul va ocupa un spațiu destul de mare 🙂

Și aici intervine din nou părintele care e cel ce care decide viteza cu care se va ridica orașul copilului. Mecanismul este simplu – la fiecare cumpărătură care depășește 50 de lei (în perioada 29.08 – 6.11.2018), părintele primește o piesă.

Deci…

Dacă nu v-ați prins până acum este o altă campanie în urma căreia în baza cumpărturilor pe care le faceți veți primi pentru cei mici diverse elemente cu ajutorul cărora copii vor putea construi orașul …acel oraș cu oameni fericiți, care reciclează, merg cu bicicleta, aleargă, folosesc mașini electrice, este verde peste tot, aerul este curat și, una peste alta, nu îți vine să crezi că este orașul tău 🙂

Oricum atunci când accesezi site-ul special creat și poți urca cel puțin 3 poze cu orașul creat de copil. NU e doar de urcat poze, e concurs care are drept premiu redecorarea completă a camerei copilului (ce mi-ar placea să particip și eu).

Citește și →  jurnal de călătorie 2 - Salzkammergut Trophy

ENJOY și spor la cumpărături 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *